Vår historia, vår framtid

 

Den 1:a mars 2012 startade Mätteknik Mälardalen Mätec AB sin verksamhet.

 

Peter var sedan många år egen företagare medan Pär, Göran och Michael alla tre var anställda på olika företag. Vi hade alla varit kollegor i branschen i många år och kände på så sätt väl till varandra. Ibland hade vi även varit på samma projekt fast i olika konstellationer. Idén till företaget föddes redan hösten 2010 i ett helt annat sammanhang men det skulle ta över ett år av många, långa och mycket spännande diskussioner om visioner och målsättningar innan beslutet så småningom togs att starta företaget i den form vi ser idag.

 

Diskussionsåret var guld värt, det var fyra viljor som skulle sys ihop till en gemensam syn och målsättning. Efter det sista diskussionsmötet i november 2011 reste vi oss från bordet, skakade leende hand med varandra och sa "nu kör vi". Beslutet var taget och satt fast förankrat i magen. Dags att agera.

 

Kontorslokal hyrdes på Nystrandsgatan23 i Eskilstuna och inreddes, fordon och övrig utrustning införskaffades, och inom loppet av några veckor var vi redo.

 

Göran kontrakterades omgående till Stockholm och byggandet av Citybanan. Peter och Pär träffade både gamla och nya kunder och fortsatte med alla typer av uppdrag runt omkring Eskilstuna, Michael drogs mer mot uppdrag i Stockholms ytterområden där exploatering pågår. Men uppdragen har fortsatt att droppa in och 1:a juni 2014 växte företaget med sin först anställde.

 

MäTeC AB har med hjälp av fantastiska kunder fått en smakstart och vi fortsätter att utveckla företaget, vi växer långsamt och långsiktigt. Utsättning, inmätning och mängdberäkningar för såväl stora som små projekt inom bygg och anläggningssektorn är vårt ämnesområde, allt från stora entreprenörer till den enskilde privatpersonen som vill ha hjälp med mätning för mindre byggnationer. Vi sysslar också med projekteringsmätning både utomhus och inomhus. 

Vårt arbetsområde är runt om i Mälardalen, Stockholmsområdet samt Katrineholm/södra Sörmland samt Norrköping och Nyköping.

Kontakta oss gärna, har vi minsta möjlighet att hjälpa Er gör vi det.

 

Varmt Välkommen till Mätec AB!

 

Hälsar

 

Göran, Peter, Pär, Michael

 

 

Copyright © Mätec Mätteknik 2024 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB